Atlas Copco onthult nieuwe spelveranderende generatoren en lichttorenconcepten op Middle East Electricity 2018

Tijdens Middle East Electricity 2018, die plaatsvindt op het Dubai World Trade Center op 6 en 8 maart 2018, zal Atlas Copco de nieuwste innovaties onthullen van zijn uitgebreide portfolio voor stroomproductie. Dit omvat een nieuwe, in het spel veranderende Variable Speed ​​Generator (VSG) die superieure prestaties bij lage belasting biedt, een gecontaineriseerd, brandstofbesparend TwinPower-concept voor Modulaire Power Plant (MPP) -toepassingen en energiezuinige elektrische LED-lichtmasten uit het HiLight-assortiment .

Het thema van cabines S3B19 (binnen) en O.A40 (buiten) is Powering the Future, waar bezoekers kunnen leren over de nieuwste generataproducten van Atlas Copco en ook kunnen deelnemen aan sommige Virtual Reality-ervaringen. Afgevaardigden krijgen ook de mogelijkheid om experts te ontmoeten uit de nieuw gevormde Power and Flow-divisie van Atlas Copco, die aanwezig zal zijn om u te helpen bij de manier waarop de producten die bij MEE zijn geïntroduceerd, kunnen helpen de uitdagingen voor zowel de mondiale als regionale energieopwekkingsindustrie met succes het hoofd te bieden. en buitenverlichting sector in de komende 24 maanden.

“Middle East Electricity is een fantastisch forum om de belangrijkste spelers in de stroomopwekkingsector in de regio te ontmoeten en we verheugen ons erop onze visie te delen met zowel nieuwe als bestaande klanten over hoe Atlas Copco ‘Powering the Future’ is door innovaties zoals de nieuwe QAS VSG-generator, TwinPower-concept en de nieuwste evolutie in lichttorentechnologieën. “

Introductie van de nieuwe variabele snelheidsgenerator QAS VSG

Het voortouw nemen op de Atlas Copco-cabines zal de QAS 35 VSG (Variable Speed ​​Generator) zijn, die een game changer vertegenwoordigt in termen van operationele besparingen, prestaties en betrouwbaarheid. Dankzij de superieure prestaties bij lage belasting van de QAS 35 VSG, die automatische variabele snelheidsregeling van 800 tot 2550 tpm en een ingebouwd energiebeheersysteem (PMS) biedt, kan het brandstofverbruik tot 40% worden verlaagd ten opzichte van vergelijkbare modellen. Tegelijkertijd helpt het de betrouwbaarheid te vergroten in toepassingen met een gemiddelde belasting van minder dan 20 procent, zoals bouwprojecten, evenementen in de buitenlucht of telecomdiensten.