Atlas Copco compressor voegt nieuwe tot 8 serie lopen uiteen, compleet met een ingebouwde generator

Atlas Copco heeft aangekondigd een nieuwe toevoeging aan de reeks prijswinnende ruig en 8 serie lichtgewicht compressoren. De XAS 88G combineert een betrouwbare bron van samengeperste lucht met een 9 ingebouwde generator kVA. Het baanbrekende concept van het laatste model, en alle machines in de compressor serie 8 combinatie / generator bereik, zijn erop gericht zo efficiënt mogelijk brandstofverbruik belasting in overeenstemming met de vraag.

“Met deze technologie betekent einde nuttig voor gebruikers een hele dienst brandstofverbruik, zelfs als alle stopcontacten en verkooppunten in gebruik zijn. Er zijn een aantal belangrijke toepassingen waarbij de aanwezigheid van een generator aan boord een meerwaarde oplevert voor onze klanten tot een minimum te beperken door de hoeveelheid uitrusting die zij moeten ondernemen om ervoor te zorgen dat ze plaats en “re nooit zonder stroom.”

Gemakkelijk opstarten, veiligheid en beveiliging spelen evenwel kenmerkend van de machines, die ontworpen zijn voor gebruik work-plaatsen over bouw – en over de hele wereld. Bijvoorbeeld de startmotor bescherming en sloten anti-air kenmerken makkelijk garantie beginnen. Intussen extra beveiliging, een batterij afgesneden schakelaar voorzien is het relais met functies als norm; hetgeen betekent dat het niet nodig is om extra aarding.

De Xas 88G is ook uitgerust met een alternator die levert 100% in onbalans eenfasige modus, een schroef en roterende compressor produceert element dat 7 bar (100 psi) lucht met een levering vrije lucht (FAD) m3/min tempo van 5 (CFM 175). Bovendien is het apparaat wordt aangedreven door een zuinige, stil en Kubota dat motoren met motor produceert 33 kW schacht op normale snelheid. Deze combinatie biedt gebruikers de mogelijkheid om vermogen tot drie pneumatisch gereedschap en twee elektrisch gereedschap in gelijktijdige semi modus, waardoor selectie van air supply of het vermogen om gelijke tred te houden met behoeften ter plaatse.

De draagbare XAS 88G compressor is beschikbaar met twee Uitvoeropties generator, afhankelijk van de operator “s deel van de wereld. Het komt in een versie 230/400 V met drie macht beschermd tegen weersinvloeden sockets: 2 x 16 bis 400V en 1 x 16 bis 230V, samen met een stroomonderbreker 4P 13A. In plaats daarvan een 110V versie is verkrijgbaar met drie elektrische stopcontacten gezien: 1 x 63 bis 110V, 1 x 32 bis 110V en 1 x 16 bis 110V, samen met een 63 bis 2P stroomonderbreker.

Ter plaatse voor mobiliteit en vervoer, de kleine voetafdruk eenheid heeft een opheffing getest fail-safe straal te nemen vier keer het gewicht van het toestel; Die is op 750 kg tot 100 kg minder dan vergelijkbare eenheden.

In overeenstemming met al andere machines van de keten is de nieuwe XAS 88G TIN12 gecertificeerd is voor de bescherming van andere instrumenten en apparaten. Wat “nog wat, met een 2000 uur onderhoud interval voor de generator gordel zijn eindgebruikers verwacht te profiteren van ten minste twee jaar probleemloos van operatie.